Butor PDF

The specified URL cannot be found. Butor PDF Academica 26 elemből áll, sonoma tölgy színben kapható, nappali, ifjúsági és hálószoba berendezéséhez is ideális az elemválasztéka. Az Agustyn sonoma tölgy színben kapható, nappali, ifjúsági és hálószoba berendezéséhez is ideális az elem választéka.


Alevil elemes bútorcsalád medi cseresznye színben. A klasszikus színvilágot idéző bútorcsalád hangulatos nappali, étkező, vagy akár hálószoba kialakítását teszi lehetővé. A teljes elemválaszték a lap alján található. Black Red White bútorgyár legújabb kollekciója. A gondosan megtervezett formáknak és színeknek köszönhetően rendkívül elegáns kollekció.

Alapanyaga laminált bútorlap, a frontokon keményfa betéttel. A ajtók csendes záródásáról csillapító mechanika gondoskodik. Elemválasztéka alapján ideális lehet nappaliba, és étkezőbe is. Az Anticca 10 elemből áll, monument tölgy színben kapható, nappali, ifjúsági és hálószoba berendezéséhez is ideális az elemválasztéka. A vitrinekhez opciósan LED világítás is rendelhető.